Samen sterk met de juiste partners!

Mijn Eigen Onderneming heeft een ondernemend netwerk maar sluit ook naadloos aan op andere instanties. Door deze brede inzet kunnen wij startende ondernemers steunen met specifieke vraagstukken. 

Onderstaand tref je een aantal van onze opdrachtgevers aan.


Doelgerichte specialisten

Keerpunt bestaat uit mensen die beschikken over de juiste kennis, en die dezeop een zeer doelgerichte manier weten toe te passen. Aandacht voor mensen en met betrokkenheid toepassen van de kennis levert volgens ons het beste resultaat. Dit selectiecriterium wordt ook gehanteerd voor de bedrijven waarmee wij samenwerken voor interventies.


De kennis en de kunde van de praktijk

Wilt u als zelfstandige, freelancer of zzp’er starten met behoud van uw (gedeeltelijke) WW-uitkering? Dat kan alleen als u daarvoor vooraf toestemming van UWV krijgt. Onderzoek daarom eerst of ondernemen iets voor u is.


Dé uitvoeringsorganisatie van het regionaal economisch beleid

LIOF is met ruim 40 medewerkers dé uitvoeringsorganisatie van het regionaal economisch beleid voor de provincie Limburg. Dit doen we namens het ministerie van Economische Zaken en de Provincie Limburg. Als regionale ontwikkelingsmaatschappij stimuleren we de economische structuurversterking in Limburg en creëren we groei en banen. We richten ons daarbij op het Limburgse MKB, met een focus op de sterke Limburgse sectoren industrie en logistiek.


De zes kerntaken van de LHV in Nederland

  • Versterken strategische positie van de huisartsenzorg
  • Materiële belangenbehartiging
  • Krachtenbundeling beroepsgroep
  • Verbeteren kwaliteit huisartsenzorg
  • Ondersteuning bij uw praktijkvoering
  • Ledenvoordeel

Naast deze zes kerntaken in Nederland, behartigt de LHV ook in Europa en de rest van de wereld de belangen van de huisartsenzorg.U kunt bij Ad Noyes Shoes terecht voor mode− en comfortschoenen. Pasvorm, Comfort en Mode staan centraal bij de inkoop van Ad Noyen.  Heeft u smalle of brede voeten? Heeft u podologische zolen of u zoekt mooie en leuke schoenen die ook comfortabel zijn? Dan moet u zeker naar Ad Noyen shoes.


Europa’s grootste import- en exportbedrijf op het gebied van autobanden, met een indrukwekkende voorraad van alle A-merken en een aantal geselecteerde private labels en exclusive brands.