Groeien als ondernemer dankzij coaching door ondernemers

Een eigen bedrijf beginnen is hard werken. Of je nu meteen mensen in dienst neemt, of als ZZP’er begint, je hebt veel aan je hoofd. Je moet voortdurend keuzes maken, beslissingen nemen. In de meeste gevallen gaat dat goed, daar ben je ondernemer voor. Maar elke startende ondernemer komt op het punt dat hij zou willen overleggen met een ervaren collega-ondernemer. Daarvoor is Mijn Eigen Onderneming opgezet.

Wij zijn een organisatie van professionals met veel ervaring in het begeleiden van startende ondernemers. Ons doel: ondernemende mensen helpen zich te ontwikkelen tot succesvolle ondernemers.

Mijn Eigen Onderneming bestaat uit regionale ondernemerscoaches die de weg weten. Ook om valkuilen heen. Alle ondernemerscoaches zijn namelijk zelf al jaren ondernemer. Daarom reageren ze altijd snel, en als het mogelijk is met praktische suggesties. Als het past is de coach die je helpt met de ondernemerstest en/of het marketingplan en het ondernemersplan dezelfde als degene die afscheid neemt van jou en je bedrijf.  

 

Stap voor stap tot de kern van de zaak